Задна скорост много трудно влиза!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със задна скорост!!
Collapse
X
-
Най- елементарното решение. При мен понякога не иска да влезе . Вместо да напъваш - вкарваш на първа и отпускаш леко съединителя -съвсем леко колкото да зацепи, дори не е нужно да се придвижи колата.
И после хоп задна влиза от раз.
3 или 4 пъти не е помагало този номер и съм го правил по още веднъж.
Ако не помага , трявба да се погледне от човек който разбира колата.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
-
Първоначално публикувано от pr_00fНай- елементарното решение. При мен понякога не иска да влезе . Вместо да напъваш - вкарваш на първа и отпускаш леко съединителя -съвсем леко колкото да зацепи, дори не е нужно да се придвижи колата.
Ако не помага , трявба да се погледне от човек който разбира колата.
и аз така правя, без значение каква е колата и е вършило работа... просто не винаги зъбите съвпадат точно за да влезе задната!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fНай- елементарното решение. При мен понякога не иска да влезе . Вместо да напъваш - вкарваш на първа и отпускаш леко съединителя -съвсем леко колкото да зацепи, дори не е нужно да се придвижи колата.
Ако не помага , трявба да се погледне от човек който разбира колата.Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка!
Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Comment
-
Първоначално публикувано от deqПървоначално публикувано от pr_00fНай- елементарното решение. При мен понякога не иска да влезе . Вместо да напъваш - вкарваш на първа и отпускаш леко съединителя -съвсем леко колкото да зацепи, дори не е нужно да се придвижи колата.
Ако не помага , трявба да се погледне от човек който разбира колата.
първа - втора...
После задната влиза кат удома си..
Поздрави..AR 155 2.0 16V Never Forget You
AR 166 2.4 JTD
Comment
-
...или пък имаш някакъв проблем със съединителя...AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
Comment